Wij zijn er voor jou

Over ons

FixedToday is een succesvol initiatief van collega’s die eerder met elkaar hebben samengewerkt. Wij zijn een team van ervaren specialisten die FixedToday samen hebben opgericht in 2012 en deze succesvol hebben uitgebouwd. 


Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”.


ExpatsToday is een handelsnaam van FixedToday, ExpatsToday richt zich op het verzorgen van “employment solutions” in Nederland voor expats. De dienstverlening is gericht op werkgevers in Nederland welke met kennismigranten willen werken en zelf (nog) geen erkent referent zijn bij de Immigratie en Naturalisatiedienst.


Ook voor Expats, vanuit de Europese Unie of daarbuiten, welke graag in Nederland willen gaan wonen en werken. Wij kunnen jou helpen met jouw eerste project of indien jij zelf een project hebt gevonden in Nederland.  Meer dan 42 verschillende nationaliteiten zijn bij FixedToday in dienst geweest sinds 2012.

Ons team

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Lees meer.